Raya and The Last Dragon

Raya and The Last Dragon teaser trailer

De eerste teaser voor de grote lentefilm van Disney Animation is eindelijk gearriveerd, en het is binnengekomen met een waas van actie, getemperd door betoverend mysterie en, natuurlijk, een inleiding tot het volgende grote ding in dierlijke sidekicks! De nieuwe Raya and the Last Dragon-plek laat ons kennismaken met de jonge heldin Raya, die we zien voorbereiden op een missie en door een oude tunnel met valstrikken werken met de hulp van Tuk Tuk (door de studio beschreven als ‘deels pil-bug en deels pug ”) om een mysterieuze kamer te openen en het op te nemen tegen de gemaskerde bewaker.

Terwijl de beelden verder rollen, zien we een glimp van Raya’s reis, de plaatsen en mensen die het publiek haar ontmoeting zal zien. (U ziet ook de best mogelijke milieuvriendelijke transportoptie.)

“Mijn hele leven ben ik opgeleid om een Guardian of the Dragon Gem te worden … Maar deze wereld is veranderd en de mensen zijn verdeeld. Om de vrede te herstellen, moet ik de laatste draak vinden.

“Mijn naam is Raya.”

RAYA AND THE LAST DRAGON – As an evil force threatens the kingdom of Kumandra, it is up to warrior Raya, and her trusty steed Tuk Tuk, to leave their Heart Lands home and track down the last dragon to help stop the villainous Druun. © 2020 Disney. All Rights Reserved.

Synopsis: Lang geleden, in de fantasiewereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame krijger, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen om het gebroken land en zijn verdeelde mensen te herstellen. Tijdens haar reis zal ze echter leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden – er is ook vertrouwen en teamwork voor nodig.

Van regisseurs Don Hall en Carlos López Estrada, co-regisseurs Paul Briggs en John Ripa, producenten Osnat Shurer en Peter Del Vecho, en met de stemmen van Kelly Marie Tran als Raya en Awkwafina als de laatste draak Sisu, Walt Disney Animation Studios ‘Raya and the Last Dragon wordt op 12 maart 2021 in Amerikaanse theaters geopend.

Part pill bug and part pug, Tuk Tuk has been Raya’s best friend since she could hold him in the palm of her hand. © 2020 Disney. All Rights Reserved.
Raya and her best friend, Tuk Tuk, have always teamed up for adventure. When they are grown and their world is threatened, they journey together through the Lands of Kumandra to find the legendary last dragon and save the kingdom. © 2020 Disney. All Rights Reserved.
As an evil force threatens the kingdom of Kumandra, it is up to warrior Raya to leave her Heart Lands home and track down the legendary last dragon to help stop the villainous Druun. © 2020 Disney. All Rights Reserved.

bron